Monaco Historic Monaco Historic
Monaco Historic
Customer Service
Speak to an agent
+377 93 25 47 01
 


Monaco Historic Classic Race - Programme

 

 

FRIDAY 11 MAY 2018

 

 


Free practice session - Race A Pre-war Grand Prix cars and  Voiturettes  10:00-10:30
Free practice session - Race D F1 Grand Prix cars (1961 - 1965) 11:00-11:30
Free practice session - Race B Pre 1961- F1 and F2 Grand Prix cars 12:00-12:30
Parade 70 years Grand Prix Moto 1948 Celebration 12:45-13:00
Shakedown - F1 Heritage Parade 13:05-13:20
Parade 70 years Porsche Celebration by Chopard 13:25-13:40
Free practice session - Race E F1 Grand Prix cars (1966 - 1972) 14:00-14:30
Free practice session - Race C Sports Racing cars - front engine (1952 - 1957) 15:00-15:30
Free practice session - Race F F1 Grand Prix cars (1973 - 1976) 16:00-16:30

Free practice session - Race G F1 Grand Prix cars (1977 - 1980)

 

 

 

16:50-17:20

SATURDAY 12 MAY 2018

 

 


Time practice session - Race A Pre-war Grand Prix cars and Voiturettes 08:30-08:55
Time practice session - Race D F1 Grand Prix cars (1961 - 1965) 09:30-09:55
Time practice session - Race B Pre 1961- F1 and F2 Grand Prix cars 10:30-10:55
Time practice session - Race E F1 Grand Prix cars (1966 - 1972) 11:30-11:55
Parade 70 years Porsche Celebration by Chopard 12:15-12:30
Parade Credit Suisse Classic Car Rally (3 laps - 40 cars) 12:45-13:00
Parade 70 years Grand Prix Moto 1948 Celebration 13:15-13:30
Parade F1 Heritage + Film 13:45-14:00
Time practice session - Race C Sports Racing cars - front engine (1952 - 1957) 14:30-14:55
Time practice session - Race F F1 Grand Prix cars (1973 - 1976) 15:30-15:55
Time practice session - Race G - Class 1 F1 Grand Prix cars (1977 - 1980) 16:30-16:55

Time practice session - Race G - Classes 2 & 3 F1 Grand Prix cars (1977 - 1980)            

 

 

 

17:30-17:55

SUNDAY 13 MAY

 

 


Parade 70 years Grand Prix Moto 1948 Celebration 08:15-08:30
Race A (10 laps or 30 minutes) Pre-war Grand Prix cars and Voiturettes 09:00-09:30
Race D (10 laps or 30 minutes) F1 Grand Prix cars (1961 - 1965) 10:05-10:35
Race B (10 laps or 30 minutes) Pre 1961- F1 and F2 Grand Prix cars 11:10-11:40
Race E (12 laps or 35 minutes) F1 Grand Prix cars (1966 - 1972) 12:15-12:50
Parade 70 years Porsche Celebration by “Chopard” 13:05-13:20
Parade F1 Heritage + Film 13:25-13:40
Race C (10 laps or 30 minutes) Sports Racing cars - front engine (1952 - 1957)  14:20-14:50
Race F (18 laps or 45 minutes) F1 Grand Prix cars (1973 - 1976) 15:30-16:15
Race G (18 laps or 45 minutes) F1 Grand Prix cars (1977 - 1980)            16:50-17:35
   

 

 

* Please note that programme details are subject to change by the promoter without prior notice. Times listed are local (event location). 

We use cookies for a better site experience. By browsing our site you are agreeing to our use of cookies